22.04.2014

Gece Makyajı Önerileri // Evening Make-Up Ideas

In this part, you can find make-up ideas for your prom, engagement or wedding ceremony, and some other party or evening organizations. Please see the gallery...

Bir yandan mezuniyet balolarında, nişanlarda, düğünlerde, davetlerde ne giyileceğinin telaşı devam ederken; diğer yandan da bu özel geceler için nasıl makyaj yapılmalı diye düşünüyordur pek çok kişi..
Biz de bu konuda sizlere yardımcı olabilmek için senenin makyaj trendlerinden bir galeri derledik.
Nasıl bir makyaj yapacağınıza karar verirken yaşınızı, ten-saç-göz renginizi ve kıyafetinizi de göz önünde bulundurmanız lazım. Örneğin eğer lise mezuniyet balosu için hazırlanıyorsanız, abartıdan son derece uzak, sadece yüzünüze hafif renk verip, gözlerinizi biraz vurgulayacak doğal bir makyajı tercih etmelisiniz. Veya eğer kendi nişan töreniniz içinse, elbisenizin rengini de hesaba katarak daha yoğun ve kalıcı bir makyaj tercih edebilirsiniz. Veya katılacağınız tören için seçtiğiniz elbise pastel renklerde ise, makyajınız da daha soft olmalı, hem kırmızı dudaklar hem de simsiyah gölgeli bir göz makyajı pastel tonlardaki elbisenizle asla olmaz. Böyle bir makyajı siyah gibi koyu renkli elbiselerle tercih edebilirsiniz.. Veya en azından koyu renk göz makyajı tercih ettiyseniz, rujunuz daha uçuk, nude tonlarda olmalıdır.
Elbise konusunda da hala kararsızsanız ve daha önceki yazımızı görmediyseniz, incelemenizde yarar var: TIKLA 














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...