13.04.2014

2014 İlkbahar-Yaz Sezonu Abiyeleri // Spring-Summer 2014 Evening Dresses

Mezuniyet baloları, nişanlar, düğünler, özel davetler..
Evet, Nisan ayını da yarıladık, nişan-düğün-balo-davet sezonu başlıyor, henüz karar veremeyenlerin ne giyeceğim telaşı da arttı elbette. Sezonun trendlerine paralel olarak tasarımcılar birbiri ardına senenin abiye modellerini de sundular. Pastel renkler, uçuşan kumaşlar, dantel detaylar bu sezon öne çıkıyor..
İster mağaza mağaza dolaşıp, deneyerek en çok beğendiğiniz elbiseyi alın, ister beğendiğiniz modelin resimlerini terziye götürüp bedeninize göre diktirin, ama önce galerimize bir göz atıp fikir edinin ;)

Senenin trendlerini göz ardı etmeden, size en çok yakışan ve kendinizi en rahat hissettiğiniz modeli seçmeye çalışın. Unutmayın, bir elbise çok alımlı ve çok moda olabilir fakat sizin üzerinizde iyi durmadıysa veya rahat edemediyseniz o elbiseyi tercih etmemelisiniz. Moda önemlidir ama moda kurbanı olmamak daha da önemlidir ;) Ve sakın dekoltede aşırıya kaçmayın; en çok hangisine güveniyorsanız ya bacak, ya göğüs ya da sırt dekoltesini ön plana çıkarın. Fazla dekolte sizi daha güzel değil, daha basit gösterir ;)

Abiye kıyafetle birlikte kullanabileceğiniz aksesuar, saç ve makyaj hakkındaki yazımız da en kısa sürede burada olacak.. Takipte kalın.. ;)













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...