20.02.2014

Oje Kurutucu // Nail Polish Dryer

Oje sürmesi dert değildir de kurumasını beklemek çoğu zaman sıkıntılıdır, kuruyana kadar bir tarafa bulaşmaması ve dağılıp bozulmaması için bir süre ellerimizi kullanmamaya çalışır veya soğuk suyun altında dakikalarca bekletiriz. Neyse ki son zamanlarda birbiri ardına çıkan oje kurutucular kurtarıcımız oldu ve ojelerin daha hızlı kurumasını sağlayıp bizi bu sıkıntıdan kurtardı. Bu ürünler arasından şu an kullanmakta olduğum ve memnun kaldığım Kalyon markasının sprey oje kurutucusundan sizlere bahsetmek istiyorum.

I would like to introduce you to my recent favourite nail polish dryer "Kalyon Express Dryer". It is spray formed dryer and moisten your nails and cuticles as well.. One minute after applying your nail polish, spray the dryer 8-10cm away from your nails. In a very short time period it dries your nails and soften cuticles. 2-3 minutes later, you can massage around your nails with rest of the oil on the fingers.




Bu ürün, ojeyi sürdükten 1 dakika sonra 8-10cm uzaklıktan püskürtülerek uygulanıyor, parmakları bir araya getirip de uygulandığında tek fıs bir elin tüm tırnakları için yeterli oluyor. Kısa sürede oje kuruyor ve tırnakların kenarlarında ve parmaklarda kalanları da hafif masaj yaparak tırnak etlerine yediriliyor, böylece tırnak eti bakımı da yapılmış oluyor.

Ürün hemen hemen bir oje boyutunda yani çok yer kaplamıyor, sprey formunda, ağır bir kokusu yok ve ojeleri kuruturken aynı zamanda tırnak etlerine de bakım yapıyor olması ürünün bana göre iyi yönleri. Bence tek dezavantajlı yanı ise bir süre ellerde yağlı bir his bırakması ve etrafa bulaşacağı endişesi yaratması.

Herhangi bir sorunuz olursa lütfen yorum bırakınız, seve seve cevap veririm. <3

If you have any questions, please comment below.. I will be happy to reply you. <3


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...